Over mij

Ik ben Carrie, iemand met veel te veel ideeën en doelen, mama van 2, “lief” van Kevin en recent in het diepe gesprongen en mijn job als zelfstandige aan het uitbouwen.

Ik kan/ken een beetje van alles maar nooit alles van iets. Ooit afgestudeerd met een diploma Marketing – Communicatie & Event. Bijna 10 jaar gewerkt in een multinational in een heel andere functie en mij nu opnieuw gesmeten in alles wat met Communicatie, Events, Grafische vormgeving, … te maken heeft.

Eigenlijk werk ik nog maar parttime. Want mijn 2 kleine deugnieten krijgen nog wat extra aandacht van mama. Mijn zoontje wordt binnenkort 4 jaar, mijn dochtertje gaat veel te snel richting 2 jaar. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van die peuter- en kleuterjaren. Want cliché of niet: alles gaat veel te snel!

En ondertussen blijft het ook enorm kriebelen om al mijn ideeën om te zetten in concrete projecten.
Die projecten vertalen zich in 2 “zaken”: CommEnts, voor alles wat betreft communicatie en evenementen voor bedrijven, en Nine Design, voor alle grafische vormgeving en feesten voor particulieren.
En daarbovenop smijt ik nu nog deze blog, om mijn gedachten en ervaringen te kunnen neerschrijven en delen.

Oh ja, verbouwen doen we ook nog (dertigers, wat had je gedacht?!), dat vraagt helaas ook een hoop tijd.
Soms is het een beetje chaos in mijn hoofd, wat doe ik eerst of laatst, maar beetje bij beetje komt alles op zijn pootjes terecht (hoop ik).

Een vraag? Een suggestie? Laat het mij weten via Contact.